Penguins of Madagascar

Juli 2023

We gingen met Ella van het Paw Patrol team naar de dierenarts die bij het asiel komt. En als je er toch bent vraag je: Is het nog druk met kittens? “Oh ja, het zit helemaal vol. Vannacht zijn er weer 6 kittens geboren, bij een hele lieve moederpoes”.
En voor je het weet hoor je jezelf zeggen. Ik neem ze wel mee hoor.

Dus ook al hadden we nog 6 kittens zitten, mama Doris en haar 6 kittens mochten ook bij ons wonen. Mama Doris bleek een lieve mooie moeder te zijn.

Als snel meldde de eigenaar van Doris zich. Goed nieuws… maar gelukkig werd er besloten dat Doris en de kitten in ons pleeggezin mochten blijven tot de kittens zelfstandig waren en Doris gestriliseerd, gechipped en ingeent was.

Wat erg bijzonder was, is dat van de 4 rode kittens er 3 een meisje bleken te zijn! We noemden de kittens Morty, Archie, Stacey, Zoë, Becky en Rico.

Helaas bleek Doris kwamen we er achter dat Doris erg gewend was aan vrijheid. Opgesloten worden in een kitten kamer vond ze niet prettig. Ze liet zich luid horen, maar … ook poepte ze naast de kattenbak. Overdag ging alles prima, maar ‘s-nachts ging het helaas niet goed.
Overdag als onze eigen katten buiten waren lieten we Doris los lopen en dan ging alles prima.

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial