Team Zundert

Juli 2020

Op 4 juli 2020 werden we gebeld. Een bijzondere situatie. Bij een ontruiming van een huis in Zundert was een grote groep katten, poezen en kittens gevonden. Of wij twee (!!!) moeders en drie kittens wilden opvangen. Het was namelijk niet duidelijk wie de moeder was.

Dus haalden wij moeders Muis en Hannah en drie kittens van zes weken oude op. We noemden de kittens JackKai en Diesel. Na één nacht bleek al dat Hannah niet kon blijven. Ze blies naar iedereen dus de kittens en Muis waren erg bang. Dus na overleg hebben we haar terug gebracht.

Maar ook Muis kon niet goed aarden en na ongeveer een week ontsnapte ze naar buiten! Gelukkig konden we haar vangen en hebben we haar terug gebracht naar het asiel. We hebben tot op de dag van vandaag twijfels of zij wel de moeder was.

JackKai en Diesel waren er niet heel goedaan toe. Ze waren behoorlijk vermagerd en hadden niesziekte. Dat was een flinke taak voor ons.Gelukkig sloeg de behandeling snel aan en zagen we ze per dag opknappen.

De oogjes van Jack waren er initieel het slechtst aan toe, maar met oogzalf kwam hij er helemaal bovenop. Hij was een vrolijk en sociaal ventje die stoeien en wassen van zijn broertjes afwisselt.
Diesel was in het begin een beetje angstig, maar toen hij loskwam bleek hij de grootste knuffelkont met een luid knorrend motortje.Jack en Diesel zijn samen naar Tilburg verhuisd met hun mooie nieuwe namen Victor & Hugo.

Kai was een klein brutaal ventje die weet wat hij wil. Kai is naar Nootdorp verhuisd, waar hij nu (onder de naam Bobby) samen woont met andere kitten Billy.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial