The fairly Oddparents

November 2021

Het Fairly Oddparents waren een groep van zes kittens die in een tuin gevonden waren. De moederpoes was al een tijdje niet gezien. De eerste weken zijn ze opgevangen door een flessen-pleeggezin. We waren vijf katertjes en één poesje.

Toen ze net 7 weken waren kwamen ze bij ons. In het begin waren ze wat klein, maar gelukkig groeiden ze snel. Het waren ontzettend aanhankelijke en mensgerichte kittens.

Poof een kleine zwarte jongen met een wit snorretje en Chester, het kleinste ventje van het stel, met een engel achtig gezichtje en een stip op zijn voorpoot. Zij zijn samen geadopteerd.

Cosmo was om te zien een echt Felix-katertje. Hij was de grootste drukteschopper. Timmy was een grote slungelachtige knuffelige jongen. Samen zijn ze geadopteerd door een jong stel.

Sparky, de zeer aanwezige fluffy jongen met het zwarte snorretje en Wanda, het enige meisje dat haar mannetje staat tussen haar broers, mochten ondanks dat ze al geadopteerd waren lekker iets langer blijven. Zo kon hun nieuwe familie eerst nog even met vakantie.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial