The kids next door

Juli 2022

Alle kittens van “The Loud House” waren op tijd geadopteerd zodat we op 1 juli konden verhuizen naar ons nieuwe huis, met spliternieuwe kittenkamer.
En die nieuwe kittenkamer kon natuurlijk niet lang leeg blijven, dus haalden we op 6 juli mama Kuki en haar 3 net geboren babies op.

Mama Kuki was extreem verwilderd. Je kon aan alles merken dat ze nooit mensen gewend was geweest. Ze wilde niet eten en drinken terwijl wij in de kamer waren. Het lefst hield ze zich helemaal verstopt. Dan is het prettig om de webcam te hebben, zo konden we zien dat als we niet in de kamer waren, ze lekker at en door de kamer wandelde.

De eerste 3 weken waren spannend. Normaal willen we elke dag de kittens wegen, zo weten we of ze wel genoeg drinken en er niets aan de hand was. Maar je hand in de werpkist bij Kuki steken om een kitten op te pakken is toch wel spannend. Elk moment kon ze uithalen.
Ook was Kuki het niet eens met de plek waar haar kittens lagen: in de werpkist. Dus na de eerste week kwamen we binnen en waren we alle kittens kwijt.
Ze had ze meegenomen naar het hoogste vakje van de krabtoren. Op zich geen probleem maar we waren een beetje bang dat de kittens eruit zouden vallen, dus maakten we een trapje voor de kittens.

De drie kittens bleken allemaal jongens te zijn. We hebben ze Bennie, Nigel & Sidney genoemd.

Twee weken nadat we Kuki en de drie kittens ophaalden, kwam er een oproep of iemand een kitten met niesziekte wilde opvangen, dus haalden we Abby op. We verzorgden haad in een aparte kamer, tot het moment dat ze hersteld was en haar eerste inenting had gekregen. Toen mocht ze haar nieuwe broertjes en zusjes ontmoeten. Ze werd meteen door alle kittens, maar ook door mama Kuki geaccepteerd.

Kuki is terug gegaan naar de boerderij waar ze vandaan kwam, nadat ze gesteriliseerd was. Bennie en Nigel zijn samen naar Zeeland verhuisd en Sidney en Abby zijn verhuisd naar Numansdorp.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial