Bob’s Burgers

Augustus 2021

Moederpoes Tia werd uit een nare situatie weggehaald, een huis met meer dan 20 andere katten. In het asiel beviel ze van 5 kittens, waarvan 2 ervan helaas overleden. Kort daarna werden er drie moederloze kittens binnengebracht. Deze werden bij mamapoes aangelegd, omdat moedermelk echt beter is voor een kitten als flessenmelk.

Dit samengestelde gezinnetje ging naar een (ander) pleeggezin van het asiel. Daar kregen ze hun namen van Het Bobs Burgers team.
In het begin ging het allemaal goed, maar al snel was het erg zwaar voor mama poes.  Ze wilde niet dat de kttens bij haar dronken en jaagde ze weg. Dit was erg spannend voor het pleeggezin, omdat dit een van haar eerste nestjes was.

Daarom namen wij dit gezinnetje over toen de kittens zes weken oud waren. Overdag lieten we moederpoes Tia en de kittens bij elkaar, dan konden we ze in de gaten houden. ’s Nacht hielden we ze gescheiden

Tia’s eigen kittens waren:
Tina was kleine felle dame die na een moeilijke start zichzelf heeft teruggevochten. Teddy, een groot, lenig en speels katertje. Teddy was altijd 100% aan, of 100% uit!
En natuurlijk Bobbie, hij was een soort Bob de bouwer (of Bob de sloper?)… Hij viel alles aan, want je kunt overal mee spelen.

En de wees-broertjes en zusjes: Linda, een klein druk meisje met een eigen willetje. Loulou, een lief vrolijk meisje wat zich soms wat op de achtergrond houdt en Jimmy, die altijd van zich laat horen, hij kletst de oren van je hoofd.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial