David & Bowie

September 2022

Het verhaal begint verdrietig. We gingen naar het asiel om twee jonge kittens op te halen van ongeveer twee weken oud. Ze waren door mensen gevonden die geprobeerd hadden om ze zelf te verzorgen. Goed bedoeld, maar niet wetend dat je kittens absoluut geen koemelk mag geven.

Helaas bleek het steeds slechter te gaan met de meisje en toen we bij het asiel aankwamen, waren ze er zo slecht aan toe dat besloten werd om ze te laten inslapen.

Een aantal dagen ervoor ware er twee andere kittens binnengebracht. Na er even over nagedacht te hebben, besloten we deze kittens mee te nemen. Een van de kittens had een blauw en een groen oog (odd-eyed), dus over de namen hoefden we niet te twijfelen: David & Bowie.

David en Bowie waren erg angstig in het begin, dus besloten we ze in het kantoor op te voeden. Zo hadden ze de hele dag mensen om hen heen, zonder dat het bedreigend is.

David (de witte) was snel overtuigd dat mensen te vertrouwen waren, dus die lag de hele tijd op schoot. Bowie vond het in het begin een beetje spannend.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial