Dunja

September 2019

Op 25 september 2019 mochten we Dunja met haar 5 dagen oude kittens ophalen. Met z’n vijven zijn ze gevonden in een bungalowpark in Baarle Nassau. Als snel bleek Dunja een hele lieve poes te zijn die ook graag even op schoot kwam liggen.
We dachten aanvankelijk dat Dunja een heel jonge poes was, ze was zo klein. Maar op basis van haar gebit schatte de dierenarts haar toch wel vier of vijf jaar oud.

De kittens hebben we Dexter, Mila, Bella en Maya genoemd. Dit zorgeloze stel met hele goede moeder was echt heerlijk om voor te zorgen.

Dexter was het enige mannetje van het stel met een mooi cyper-wit vachtje. Rennend en springend speelde hij met alles en iedereen. Hij veroverde snel een heleboel hartjes.
Kleine Mila was net als haar moeder Dunja een driekleur. Ze was  een stoere dondersteen, die speelde met iedereen en haalde samen met Dexter kattenkwaad uit.
Bella had een wit vachtje met grijze oortjes. Ze was vanaf dag een een grote lieve kroelkont, die de weg naar je schoot snel wist te vinden.
Maya was qua kleur de meest bijzonder met haar perzik kleurige vachtje. Ze was duidelijk de rustigste van het stel.

Maya & Bella zijn samen verhuisd en Dexter en Mila en Dexter zijn ook als setje verhuisd.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial