E-team

April 2020

Op 17 april 2020 hebben we het E-team opgehaald. Vier kittens van ongeveer drie weken oud. Ze waren gevonden in een kraan op een bedrijven terrein. Daar konden ze onmogelijk blijven. Moeder kon helaas niet worden gevangen. Officieel waren dit onze eerste moederloze kittens. Ze werden geschat op ongeveer drieenhalve week en gelukkig aten ze al zachtvoer uit een bakje en melk.

Het waren drie rode / rood-witten katertjes en  één schildpad poesje.

Emmett was een vrolijke brede vent, die overal bij wilde zijn. Zijn grote passie: ETEN! Eddie was een klein ventje met een luide stem en engelachtige oogjes. Hij laat graag iets horen, maar wil ook graag even kroelen. Soms wat onhandig, maar oh zo lief.

Elmo was een ontzettend aanhankelijk katertje. Hij kon spinnen als de bestte en …. is dol op haren. Hij klom in je nek en wilde dan je haren “wassen”.

Elsa was een dametje dat weet wat ze wil. Als een echt meisje houdt ze van schoon. Controleerde alle kattenbakken als de jongens geweest waren. Soms vond ze de drie mannen wat druk, maar dan trok ze haar eigen plannetje.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial