Mango

April 2019

Mango

Op 27 april 2019 hebben we Mango met haar 10 dagen oude kittens Coco, Noodles & Pepper opgehaald. Er was weinig bekend over dit gezinnetje, maar het was duidelijk dat Mango een schuwe buitenkat is (was). We mochten niet te dicht bij haar in de buurt komen. Gelukkig was eten wel de weg naar haar hart.

Coco

Coco was het kleinste kitten van de drie. Een onderzoekend dametje, die graag haar stoere broer of zus volgt.
Pepper is de enige heer uit het nest.

Onverschrokken trekt hij zijn eigen plan, hoewel hij een partijtje stoeien ook altijd kan waarderen.

En dan heb je Noodles, het evenbeeld van haar moeder met haar rood-witte pluizige vacht. In het stoeien doet ze niet onder voor haar grote broer Pepper.

Noodles

Toen we dit gezinnetje een aantal werken in huis hadden werden we door het asiel gebeld. De vinder van Mango zou haar willen adopteren als de kittens groot genoeg waren. Zo kwamen wij erachter dat Mango een tijd bij hen in de tuin had gezworven. Ze dachten dat het een kater was en hadden haar Siem gedoopt. Maar op een avond had ze miauwend voor de deur gestaan. Toen die werd geopend is ze binnen bevallen van de drie kittens.

Pepper

Mango is samen met Noodles door de vinder geadopteeerd.  Dat was nog niet zo makkelijk want hoewel Mango niet agressief was, oppakken was uit den boze. Dus hebben we afgesproken dat we haar zouden vangen, en in een draagmand stoppen en pas als dat gelukt was zou de adoptant haar komen ophalen.

Coco en Pepper zijn ook samen geadopteerd.

 

 

 

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial