Paw Patrol

Juni 2023

Halverwege juni kwamen we bij het asiel voor de castratie van de kittens van Blossom. Wetende dat de kittenkamer binnenkort leeg zou zijn, gingen we toch even langs de kamertjes in het asiel om de volgende kittens uit te zoeken.
Er zaten 5 hele kleine cyper poesjes van 6 weken. Ze waren zo klein en wilden niet groeien. Rex was de kleinste met 235 gram. Dus.. namen we ze mee.

Een paar weken later werd Ella helemaal alleen gevonden. Dat klonk mooi, een zesde erbij. Dan kunnen we mooi 3 setjes maken. Ella was prachtig met haar wollige witte vachtje en mooie knikker oogjes. Maar Ella bleek een zorgenkindje. Ze wilde niet groeien, wat we ook deden. Na drie weken overleed Ella plotseling.
Omdat het zo onverwacht was, is er sectie op haar lichaampje gedaan. Ze bleek een vergroot hart en vocht in de buikholte te hebben. Dit zou kunnen duiden op FIP.

Heel lang dachten we dat de 5 cypertjes katers waren. Alles was zo klein bij deze kittens, waardoor het moeilijk te zien was en regelmatig twijfelden we. Zouden het niet toch poesjes zijn?
Ons eerste bezoek aan de dierenarts gaf uitsluitsel: Ja hoor: 5 poesjes!

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial